הוצאות כיבוד

מערכת האתר

הוצאות כיבוד

יותרו בניכוי 80% מההוצאות שהוצאו לכיבוד קל ב”מקום העיסוק” של הנישום.

כ”כיבוד קל” ייחשבו שתייה קרה וחמה, עוגיות וכיו”ב הניתנים לאורח המבקר במקום העסק.

על יתרת ה-20% מההוצאות אשר לא יותרו בניכוי יחולו ההוראות בדבר תשלום מקדמות בשל הוצאות עודפות.

ארוחות הניתנות לאורח (למעט ניכוי הוצאה סבירה לאירוח אדם מחו”ל) לא יותרו כלל בניכוי.

המפורסם באתר זה מובא באופן כללי, תמציתי ולתשומת לב. אין להסתמך עליו מבלי לקבל חוות דעת מקצועית נוספת.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support